AZİZİYE’DEN ÖRNEK YARDIM

Aziziye Belediyesi, kurduğu ‘Hayır Köprüsü’ ile 4 bin vatandaşa gıda yardımı yapıyor. İlçedeki tüm ihtiyaçlı vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen belediye, gıda yardımlarını yapmaya başladı.

05 Ağustos 2011 Cuma 14:47
AZİZİYE’DEN ÖRNEK YARDIM
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yardımların bölgedeki hayırsever işadamlarından alındığı ifade ederek, belediyenin bir ‘hayır köprüsü’ kurarak, zenginle fakir arasında aracılık görevi üstlendiğini ifade etti.
İlçenin mahalle statüsündeki 20 köyüne yaklaşık bin 500 gıda paketi dağıtılacağını ve bu çalışmanın başladığına dikkat çeken Başkan Cengiz, ilçe merkeziyle birlikte 4 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

ÖRNEK DAĞITIM
Yardımların ihtiyaçlı vatandaşların teşhir edilmeden evlerine kadar ulaştırıldığına işaret eden Başkan Fatih Cengiz, “Zabıta ekiplerimiz, muhtarlarımızla birlikte yardımları tespit ettiğimiz hemşehrilerimizin evlerine kadar ulaştırıyor. İftardan önce ve sonra kimseyi rencide etmeden planlı ve programlı bir şekilde dağıtımları gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR
İhtiyaçlı vatandaşların zabıta ekipleri ve muhtarlarla birlikte belirlendiğini kaydeden Cengiz, “Hemşehrilerimizin huzur iklimi olan mübarek Ramazan ayına mutlu bir şekilde girmelerine vesile olmak, bizler için gurur vesilesidir. Bu yardımların belediyemiz aracılığıyla ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaşmasına katkı sunan bölgemizdeki yatırımcı ve işadamlarına özellikle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Mahalle muhtarları da, ihtiyaçlı ailelere desteklerinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile işadamlarına teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.