AZİZİYE’DEN BİR İLK DAHA…

Aziziye Belediyesi’nin Türkiye’de alanında ilk ve tek olan örnek projesi, Oyuncakevi’nde sıra dışı bir program düzenlendi.

03 Kasım 2013 Pazar 15:39
AZİZİYE’DEN BİR İLK DAHA…
Oyuncakevine kayıtlı çocuklar hayatlarında ilk kez canlı sihirbaz gösterisi izlediler. Mentalist Orhan Kalkan tarafından yapılan gösteriyi Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, çocukları Duru ve Deren ile çocuklarla birlikte izledi. Gösteri öncesi hediye dağıtan Başkan Cengiz’e çocuklar büyük ilgi gösterdi. 

Çocuklar, Orhan Kalkan’ın birbirinden güzel sihirli oyunları ile adeta büyülendiler. İllüzyon gösterisinde çocuklar, düzenlenen oyunları büyük hayranlık içinde takip etti. Zaman zaman yardımcı oyuncu olarak sahneye çıkan çocuklar oynanan oyunda bizzat rol aldı.

Türkiye’nin bir çok ilinde gösteriler yaptığını dile getiren Orhan Kalkan, ilk defa belediye tarafından hizmet sunan oyuncakevi ile karşılaştığını ifade ederek, belediye başkanın bölgedeki çocuklara verdiği önemin ve hizmette ortaya koyduğu ayrıntının göstergesi olduğunu vurguladı.

İLÇEDEKİ BİN 500 ÇOCUĞA HİZMET VERİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Oyuncakevi’nin Türkiye’de belediye tarafından kurulan ilk ve tek proje olduğunu hatırlatarak, bin 500’e yakın çocuğa hizmet verildiğini vurguladı. “Al Götür, Oyna Getir” sloganıyla yola çıktıklarına dikkat çeken Başkan Cengiz, “Oyuncakevi açıldığı günden beri çocuklarımızın gösterdiği ilgi ve alaka artarak devam ediyor. Gerek çocuklardan ve gerekse anne-babalardan güzel geri dönüşler aldık. Çocuklarımızın sorumluluk bilinci kazanmalarına vesile olduk. Evlerine götürdükleri oyuncakları kırmadan geri getirdiklerini gördük. Çocuklarımızın gösterdiği ilgiden son derece memnun olduk.” dedi.

Sihirbaz gösterisi ile de ilçedeki çocukların ilk defa canlı sihirbaz izlediğine işaret eden Başkan Cengiz, çocuk oyunları eşliğinde sunulan sihirbaz gösterisinden de çocukların büyük keyif aldığını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.