AZİZİYE'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, birlik, beraberliğin pekiştiği, toplumsal dayanışma ve sosyal bütünleşmenin en yoğun şekilde yaşandığı bir bayram kutlandığını söyledi.

09 Kasım 2011 Çarşamba 13:30
AZİZİYE'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Başkan Cengiz’in ev sahipliğinde düzenlenen programa, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
“Millet olarak, birbiri ardına gelen üzücü olaylara rağmen, milli birlik ve bütünlüğümüzü en güzel şekilde yaşadığımız şu günlerde, şehit ailelerinin ve depremzedelerin acısını yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz.” ifadeleriyle sözlerine başlayan Başkan Cengiz, “Kardeşlik duygularının yüceldiği bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Yaşanan acı olaylar karşısında milletimizin ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma olgusu, bizleri birbirimize kenetleyen yüce değerlerimizdir. Temennimiz, milletimizin bu tür acı olayları bir daha yaşamamasıdır.” dedi.

GÜL: VAN’DA GÖĞSÜMÜZ KABARDI
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ise, terör olayları ve Van depremini hatırlatarak başladığı konuşmasında, Türk milletinin buruk bir bayram kutladığını kaydetti. Deprem sonrası yaşanan yardım organizasyonlarından övgüyle bahseden Gül, “Deprem sonrası Van iline gittik ve burada yaşanan gelişmelere bizzat şahit olduk. Van’da yaşanan yardım organizasyonu ve kardeşlik duygusu bizleri gururlandırdı. Van’da Aziziye Belediyesi yazılı yardım TIR’larını görünce gururumuz bir kat daha arttı. İlçemizde yaptığı hizmetlerle bizlerin göğsünü kabartan Belediye Başkanımız Fatih Cengiz, Van’a gönderdiği yardımlarla bizleri orada da gururlandırdı. Şahsım ve teşkilatım adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MUHTARDAN TEMİZLİK TEŞEKKÜRÜ
Yeni Mahalle Muhtarı Timur Meral ise, Aziziye Belediyesi’nin kurban bayramında çevre temizliği konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Fatih Cengiz ve ekibine teşekkür etti. Belediye ekiplerinin bayram süresince örnek bir temizlik seferberliği başlattığına işaret eden Meral, “Kurban atıklarının kaldırılması ve çevre temizliği başta olmak üzere, huzur ve güven içerisinde bir bayram idrak ettik. Belediyemizin bayram süresince gösterdiği hassasiyet takdire şayandır. İlçe sakinleri ve mahallem adına sayın başkana ve ekibine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşma programı kutlamanın yapılması ile sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.