AZİZİYE, KİLİTLİ TAŞ İLE İŞLENİYOR

Aziziye Belediyesi, Yeşil Mahalle’de kilitli taş çalışmalarını sürdürüyor.

26 Haziran 2011 Pazar 13:44
AZİZİYE, KİLİTLİ TAŞ İLE İŞLENİYOR
Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmaları kapsamında mahalle ve sokakları kilitli taş ile işliyor. Yaz dönemi için 200 bin metrekare asfalt ve 21 bin 500 metrekare de kilitli taş ihalesi yapan belediye, çalışmalarına başladı.
Ilıca’nın Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarından oluşan Yavuz Selim Mahallesi’nin kilitli taş çalışmasını geçtiğimiz yıl yapan belediye, Yeşil Mahalle’yi de bu yıl çamur ve tozdan kurtarıyor.
Yeşil Mahalle’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, vatandaşlarla sohbet ederek, çalışmalarla ilgili fikir alış-verişinde bulunuyor.
Başkan Cengiz, hazırlanan program çerçevesinde mahalle ve sokaklarda yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
VATANDAŞ TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTARILIYOR
200 bin metrekare asfalt ve 21 bin 500 metrekare de kilitli taş ihalesi yaptıklarının altını çizen Başkan Cengiz, “Ilıca’da Yeşil Mahalle’de kilitli taş çalışması devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yavuz Selim Mahallesi’nde 10 bin metrekare kilitli taş çalışması yaptık ve buradaki hemşehrilerimizi çamurdan, tozdan kurtardık. Yeşil Mahalle’deki çalışmalar da tamamlandığında Ilıca’da üst yapı anlamında sorunlar önemli ölçüde çözülmüş olacak. Dadaşkent’te de yol anlamında ciddi bir atılım gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz yıl Ahmet Yesevi, Abdulhamit Han ve Alparslan Mahalleri’nde kilitli taş ve asfalt çalışması yaptık. Bu yıl da hazırlanan program çerçevesinde 200 bin metrekare asfalt çalışması yapacağız. Bu çalışmalarla ilçemizin üst yapı anlamında önemli bir bölümünün sorunu giderilmiş olacak.” dedi.

AZİZİYE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİNİ YAŞIYOR
Vatandaşa en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarına vurgu yapan Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: “Hizmet rotamızı, ‘yaşanabilir, Erzurum’un vitrini bir Aziziye’ hedefiyle şekillendirdik. Geride bıraktığımız iki yılda attığımız adımlar, yaptığımız hamleler, bu hedef içindi. Bu çalışma sezonuna da yoğun bir tempoyla girdik. İmkanlarımızı ilçemizin çehresini değiştirmek için seferber etmiş durumdayız. Artık Aziziye, parkı, bahçesi, caddesi sokağı, yeşil alanıyla bir değişim, gelişim ve dönüşüm süreci yaşamaktadır. Bu değişim ve dönüşüm sürecinin hemşehrilerimizle ve ekibimizle birlikte gerçekleştiriyoruz.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.