AZİZİYE BELEDİYESİ’NE YENİ BİR TEMİZLİK ARACI DAHA

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediyenin hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan temizlik aracı ile birlikte Başkan Cengiz, belediyenin araç parkına 5 yılda 9 yeni araç eklemiş oldu.

16 Şubat 2014 Pazar 15:28
AZİZİYE BELEDİYESİ’NE YENİ BİR TEMİZLİK ARACI DAHA
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesine bir temizlik aracı daha kazandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucu belediyenin araç parkına bir temizlik aracı daha ekleyen Başkan Cengiz, beş yıllık görev süresinde hizmet parkına 9 yeni araç katmış oldu.

Aziziye Belediyesi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla toplumun her kesiminin takdirini kazanan Başkan Cengiz, hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Başkan Cengiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucunda bakanlık tarafından dağıtılan çevre temizlik araçlarından birisini belediyesinin araç parkına kattı. Görevi süresinde ilçesine 4’ü hibe, toplam 9 yeni araç kazandıran Başkan Fatih Cengiz, belediyenin çok eski olan araç parkını yeniden revize ederek, hizmet portföyüne de imaj kazandırdı.

Başkan Cengiz, bir morglu cenaze yıkama aracı, bir kazıcı yükleyici, bir mini kazıcı yükleyici, bir saldorse, bir silindir, iki çevre temizlik aracı (süpürge), bir sıkıştırmalı çöp kamyonu ve bir de otobüs belediyesinin araç parkına kattı.

GÜÇLÜ ARAÇ PARKI, ETKİN HİZMET DEMEKTİR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, oldukça geniş bir hizmeti alanı olan ilçeye güzel hizmetler sunmanın yanında belediyenin araç filosunu da güncelleştirdiklerini ifade etti. Mali imkanları kısıtlı bir belediye olmalarına karşın hizmetin her alanında etkin performans sergilediklerini ve belediyeye 9 yeni araç kazandırmanın mevcut mali yapıyla çok önemli bir hizmet olduğuna işaret eden Başkan Cengiz, “İşçisine maaş dahi ödeyemeyen iki belediye devralırken, bütçesinin çok çok üzerinde hizmet üretmiş, mali sıkıntıları aşmış ve bu imkansızlıklar içerisinde 9 yeni aracı da hizmet kervanına katmış bir belediye oluşturduk. Hizmet alanı bu kadar geniş bir ilçede araç parkı olmadan hiçbir iş yapmak mümkün değildir. Daha önce aldığımız temizlik aracına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle ikincisini ekledik ve böylece ilçemizde çok önemli bir ihtiyaç daha giderilmiş oldu. Yeni araç, özellikleri sayesinde hem çevre temizliğine önemli katkı sunacak, hem de işçi ve zaman tasarrufu sağlayacak. Bu yeni temizlik aracı ile birlikte belediyemizin araç parkına 9 yeni araç kazandırmış oluyoruz. Yine mevcut araçlarımızdan bazılarını da İstanbul’daki belediyelerden aldığımız destekle yeniledik. Araç parkının güçlü olması, belediyenin hizmet kapasitesinin ve etkinliğinin yüksek olması anlamına gelir. Yeni araçlarımız da ilçemize, hemşehrilerimize ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Cengiz, ilçesine kazandırılan yeni temizlik aracı için, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile AK Parti Erzurum Milletvekillerine de teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.02.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.