AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN İKİ ÖNEMLİ ETKİNLİK

Aziziye Belediyesi Cumartesi ve Pazar günü iki önemli etkinliğin altına imza atıyor.

03 Mart 2012 Cumartesi 12:02
AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN İKİ ÖNEMLİ ETKİNLİK
Aziziye Belediyesi, Microsoft işbirliğiyle önemli bir programın altına imza atıyor. Bilgi Toplumunda Aile Seminerleri, programı kapsamında “Güvenli İnternet ve Güvenli Bilişim” semineri düzenlenecek.
4 Mart Pazar günü, saat: 15:00 ile 16:30 saatleri arasında Dadaşkent Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nde düzenlenecek seminerde, AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Microsoft Türkiye – Kamu İşleri ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programları Müdürü Dr. R. Erdem Erkul birer konuşma yapacak. Daha sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Veysi İşler tarafından “Güvenli İnternet ve Güvenli Bilişim” semineri verilecek.
Öte yandan seminer sonunda 18 yaş ve üzeri katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, çağın en önemli ihtiyaçlarından olan internet kullanımı notasında sözkonusu programın çok önemli olduğunu ifade ederek, tüm Erzurumluları seminere katılmaya davet etti.

2. KAR ŞİİRLERİ ŞÖLENİ DÜZENLENECEK…
“2. Kar Şiirleri Şöleni” hafta sonu Erzurum’da düzenleniyor. Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi ve Aziziye Belediyesi’nin ortak organizasyonuyla gerçekleşecek şiir şöleninde şairler gönüllere seslenecek.
3 Mart Cumartesi günü. Saat: 18:00’de Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan şölende Erzurumlu şairler, Rahmi Aksoy, Yaşar Bayar, İsmail Bingöl, Rıdvan Canım, Orhan Ceylan, Reşat Coşkun, A. Kerim Dinç, Murat Ertaş, Namık Fidan, Yaşar Genç, M. Hanefi İspirli, Ekrem Karadişoğulları, Harun Kazan, Tacettin Şimşek kar şiirlerini seslendirecekler.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2012 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.