AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Aziziye Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 15:19
 AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Şahin Zaimoğlu tarafından verilen eğitime başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. 

Zaimoğlu, eğitimde, genel iş güvenliği kuralları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgiler verdi. Görsel sunum eşliğinde güncel iş kazalarından da örnekler sunan Doç. Dr. Zaimoğlu, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenebileceğini vurguladı.

Belediye personellerinin iş sağlığına ve güvenliğine önem verdiklerini dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Değişik alanlarda çalışan personellerin iş sağlığını ve güvenliğini öğrenmeleri açısından verilen eğitimleri oldukça önemli buluyoruz. Personellerimizin sağlıklı ortamlarda çalışmalarına olanak sağlamak ve iş riskleri konularında bilgilendirmek amacındayız. Bu bağlamda personellerin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları oldukça önemlidir.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2014 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.