AZİZİYE BELEDİYESİ HİZMET BİNALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Aziziye Belediyesi bir yandan ilçenin çehresini değiştirecek hizmetler üretirken, diğer yandan Dadaşkent ve Ilıca’da bulunan belediye hizmet binalarını yeniledi.

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:11
AZİZİYE BELEDİYESİ HİZMET BİNALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Her iki binanın da mantolamasını yapan belediye, bu şekilde ısı kaybının önüne geçerken, aynı zamanda ilçeye yakışır estetik görünümlü hizmet binaları oluşturdu. Dadaşkent’teki hizmet binası boyanırken, zemin fayansla döşendi, tasarruflu lambalar takıldı, demir korkuluklar yerine alüminyum küpeşteyle ferforje yapıldı, kapılar ve tuvaletler yenilenerek, hem engelli tuvaletleri oluşturuldu, hem de sıcak su sistemi kuruldu. Dış cephe ışıklandırması yapılan Dadaşkent hizmet binası, özellikle geceleri ışıldayan yüzüyle muhteşem bir görünüme kavuştu. Ilıca’daki hizmet binasının da mantolaması yapılarak boyandı ve her iki bina da ilçeye yakışır modern bir çehreye büründü. 



CENGİZ: İLÇEMİZE YAKIŞIR HİZMET BİNALARI OLUŞTURDUK

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye hizmet binalarının bir kamu kurumu olmasının yanında, gerçek sahiplerinin vatandaşlar olduğunu ifade ederek, “Aziziye’de başlattığımız gelişim ve değişim hamlesinden belediye hizmet binalarımız da nasibini aldı. İlçemize ve hemşehrilerimize yakışır hizmet binaları oluşturduk.” dedi.

Her geçen gün nüfusu artan ve büyüyen ilçede ihtiyaca cevap verecek, halkın gönül rahatlığıyla, sağlıklı ve huzur dolu bir ortamda işlerini görebilecekleri hizmet binaları oluştuğunu ifade eden Başkan Cengiz, “Her iki hizmet binamızda çok eskimiş ve yıpranmıştı. Yıllardır tadilat yüzü görmeyen binaların boyaları ve sıvaları dökülmüş, harabe bir görünümü andırıyorlardı. Bu bağlamda, her iki binamızın da dış mantolamasını yaparak, hem çağdaş bir görünüme kavuşturduk, hem de yıllık yakıt giderimizi yarı yarıya düşürdük. Yine Dadaşkent hizmet binamızın fayanslarından, tuvaletlerine kadar her tarafı yenilendi. Demir basamak korkulukları, alüminyum küpeşteyle ferforje yapıldı. Bir kamu kurumunun en önemli ihtiyaçlarından olan engelli tuvaleti yoktu ve tadilatı yapılan bay-bayan tuvaletlere engelli kabinleri de yapıldı. Halkımıza yakışır, gelen misafirlerimize gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğimiz örnek hizmet binaları oluşturduk.” ifadelerini kullandı.






























Editör

Son Güncelleme: 05.12.2012 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.