AZİZİYE BELEDİYESİ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Erzurum’da ‘sosyal belediyecilik’te de öncü olan Aziziye Belediyesi, yine anlamlı bir etkinliğin altına imza attı. Belediye, ilçedeki yetim ve öksüz çocukları bisiklet hediye ederek sevindirdi.

25 Ağustos 2013 Pazar 15:45
AZİZİYE BELEDİYESİ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Aziziye Belediyesi ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara bisiklet hediye etti. Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylerde muhtarlar aracılığıyla belirlenen 50 çocuğa bisikletleri düzenlenen törenle verildi. Dadaşkent’teki belediye hizmet binasının bahçesinde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Halkbank Dadaşkent Şube Müdürü Bülent Pesen, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çocuklar katıldı.

Törende konuşan Başkan Fatih Cengiz, sosyal projelerle ilgili hassasiyetlerinin yüksek olduğunu ifade ederek, “Bölgemizdeki muhtarlarımızla el ele vererek, ilçemizin her köşesindeki hemşehrilerimize ulaşmaya gayret sarf ediyoruz. 4,5 yıllık görev süremizi geride bırakırken, birbirinden güzel, birbirinden nitelikli ve birbirinden samimi sosyal projeler ile organizasyonlara imza atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Ekip olarak yaptığımız bu organizasyonlarda tüm çalışma arkadaşlarımızın emek ve katkıları oldukça fazla. Bu tür projelerle toplumumuzun her ferdini sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda, sevgiyle ve muhabbetle kucaklamaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda daha sonra bisikletler, protokol mensupları tarafından belirlenen çocuklara hediye edildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından mutluluklarını dile getiren çocuklar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür ederek, bisikletleriyle evlerine doğru pedal çevirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 25.08.2013 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.