AZİZİYE BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Aziziye Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Ilıca ve Dadaşkent'te yapılan organizasyonla 5 bin vatandaşa aşure ikram edildi.

06 Kasım 2014 Perşembe 15:58
AZİZİYE BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında organizasyonun gerçekleştiğini belirterek, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi.

Muharrem ayının önemine vurgu yapan Orhan, "Aylar arasında Muharrem ayının farklı bir yeri var. Çünkü içinde ‘aşure’ gibi önemli bir günü barındırıyor. Mübarek ve bereket dolu bir ay içerisindeyiz. Bu mübarek ayda, aşure ikramımızı yaparak, geleneksel hale getiriyoruz. Bizim geleneklerimizde olan ve kültürümüzün önemli bir parçası olan aşureyi hemşehrilerimizle paylaştık. Bu mübarek ayın, ilçemize, ilimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileklerimle, tüm hemşehrilerimin muharrem ayını tebrik ediyorum." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.