AZİZİYE BELEDİYESİ, 8 TUVALETİN TADİLATINI YAPTI

Aziziye Belediyesi, umumi tuvaletleri onarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Ilıca’da dört umumi tuvaleti onarımdan geçiren belediye, bu yıl da Dadaşkent’te dört tuvaleti baştan aşağı yeniliyor.

22 Haziran 2011 Çarşamba 17:54
AZİZİYE BELEDİYESİ, 8 TUVALETİN TADİLATINI YAPTI
İlçedeki Merkez Camii, Vehbi Efendi Camii, Hacı Halis Hoca Efendi Camii tuvaletlerinin onarımı tamamlanırken, Hacı Hüseyin Efendi Camii’nin tuvaletinin de onarımına başlanacak.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, halkın ortak kullanım alanlarının bakım ve temizliğinin hizmet kalitesinde ölçü olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz yıl Ilıca’da dört tuvaletin tadilattan geçirilerek yenilendiğini ve sıcak suya varıncaya kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğünü kaydeden Başkan Cengiz, “Bu yıl da Dadaşkent’te tuvaletlerin tadilatının yapılacağını söylemiştik. Üç tuvaletin yapımı tamamlandı, Hacı Hüseyin Efendi Camii tuvaleti de tadilattan geçirilecek. Vatandaşımızın özellikle kış mevsiminde abdestini rahat alabilmesi için yoğunluk olan cami tuvaletlerinde sıcak su da bulunuyor. Ayrıca Ilıca ve Dadaşkent’te bayan tuvaletleri yapıyoruz. Bunlar ilçemizde olması gereken önemli eksiklerdir. Vatandaşımıza hizmeti en güzel şekilde sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

VATANDAŞIMIZA HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARIZ
Belediyelerin vatandaşa hayatı kolaylaştırmak için hizmet ürettiğine işaret eden Başkan Cengiz, “İlçemizin her köşesinde yaşayan vatandaşımıza eşit bir şekilde hizmeti götürmek, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. İlçemizdeki tuvaletler bakımsız ve adeta kullanılamaz hale gelmişlerdi. Tadilatlarını yaptığımız tuvaletleri neredeyse yeniden inşa ediyoruz. Buraların hijyenik olması için tedbirlerde alıyoruz. Bazılarında görevli personellerimiz bile var. İlçe merkezinde bunları yaparken, mahalle statüsündeki köylerimize tuvalet ihtiyacı için malzeme desteğinde bulunuyoruz. Hizmette ayrımcılık yapmadan ilçemizin her köşesine, her metrekaresine eşit hizmet götürüyoruz. Halkımızın duası ve desteği de bizim hizmetlerimizin karşılığında aldığımız en büyük ödül oluyor.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.