AYTEKİN BOZHALİL AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK

İstanbul’da Erzurum’un sempatik yüzü olan, hoşgörüsü, güleryüzü ve babacan yapısıyla gurbetteki Dadaşlar’ın sevgisini kazanan Aytekin Bozhalil Hakk’a yürüdü.

27 Kasım 2014 Perşembe 00:08
AYTEKİN BOZHALİL AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK
İstanbul Pendik’te yaşamını sürdüren Dumlu eşrafından Aytekin Bozhalil hayatını kaybetti.
Eski Dumlu Belediye Başkanı Hüseyin Bozhalil ile Eski Numune Hastanesi Başhekimi Selçuk Bozhalil’in amcasının oğlu olan Aytekin Bozhalil’in ani vefatı Erzurumlular’ı yasa boğdu. Bir süredir Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Aytekin Bozhalil, Erzurum dernek, vakıf spor kulüplerinde uzun yıllar görev aldı. Erzurumluların sevdiği bir kişi olan Aytekin Bozhalil’in vefatı İstanbul ve Erzurum’da yaşayan hemşehrilerini üzdü. İyi bir Erzurumlu ve Dadaş liyakatına sahip olan Aytekin Bozhalil, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunuyordu.
Aytekin Bozhalil’in cenazesi bugün (Perşembe) İstanbul Pendik Sahil Camii’nde ikindi namazına müteakip kalınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2014 00:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAytekin Bozhalil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.