Aynı sofrayı paylaştılar

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yeni Hizmet Binasında bulunan sosyal tesislerinde verdiği iftar yemeğinde Meclis üyeleri ve Belediye personeliyle buluştu.

admin
admin
02 Haziran 2017 Cuma 01:38
Aynı sofrayı paylaştılar

Başkan Bulutlar’ın göreve geldiği günden bu yana her yıl ramazan ayında verdiği iftar yemeğine Ak Partili ve MHP’li Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlar katıldı.

Meclis üyeleri ve Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar programımızda personellerimiz ve kıymetli meclis üyelerimizle bu mübarek günde bir araya geldik, davetimize icabet ettikleri için hepsine teşekkür ederim. Palandöken Belediyesi olarak sınırlarımız içerisinde yaşayan kimsesizlerin kimsesi olmaya ve dar gelirli ailelere ulaşılarak sofralarına sıcak aş koymanın gayreti içerisindeyiz. Ayrıca geleneksel hale getirdiğimiz ve ilçemizde bir geleneği yaşatmak adana kurduğumuz iftar sofralarımızı da bir ay boyunca tüm halkımızın hizmetin de olacak” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.