AYDIN SAMANYOLU HABER’DE ERZURUM’U ANLATTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Samanyolu Haber televizyonunda Erzurum’u anlattı.

10 Mart 2014 Pazartesi 08:54
AYDIN SAMANYOLU HABER’DE ERZURUM’U ANLATTI
2009 seçimlerinde de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu, ancak seçimi kaybettiğini anımsatan Aydın, “Biz seçim kaybettik ama itibar kaybetmedik. Acizane halkımızın yüreğinde taht kurduk, yüreklerinde yer bulduk. Çünkü dilimizden dökülenler, aslında yüreğimizden dökülenlerdi” dedi. 

MHP’li Aydın, şehrin 10 yıldır iktidar partili belediye başkanı tarafından yönetildiğine işaret ederek, “10 Yıldır iktidar partili belediye başkanı tarafından idare edilen Erzurum, maalesef iyi yönetilmedi. 5 yılda bitirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları halen daha başladığı yerde. Şehrin dört bir tarafı harabe evlerle dolu… Bu evlerde iki kardeşimizi kaybettik. Ayrıca ilimizin havası, suyu meşhurdu. Ama maalesef geride kalan 10 yıl içerisinde bunlar bozuldu. Bunun hesabını kim verecek? Ne yaptılar, bu işin vebalini mevcut başkana yüklediler ve bir kenara attılar. Yepyeni bir adayla yola devam kararı aldılar. İşin ilginç tarafı geride kalacak olan dönemde inkar ettiği sorun ve problemlerin yeni dönem için çözümcülüğüne soyundular. Yine Palandöken gibi bir nimeti Erzurumluların hizmetine sunamadılar. Erzurum 10 yıllık dönem içerisinde hep kaybeden küçülen bir kent oldu. İlimizde insanlar çaresiz, hizmetsiz bırakıldı. Bizler bu gidişata bir “dur” demek için yola çıktık’’ şeklinde konuştu.

KAMİL AYDIN: ERZURUM 10 YILDIR ERİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın, katıldığı televizyon programında, şehrin her geçen gün daha fazla eridiğini ve küçüldüğünü söyleyerek, “Erzurum, her yıl biraz daha fazla kan kaybediyor. Değerlerini kaybediyor. İnsanlar sürekli olarak göç ediyor. Bu kentte yaşayan insanlar ağlayarak bu kenti terk ediyor. Çünkü bu memlekette iş yok, istihdam alanları açılmıyor. Ziyaret ettiğimiz yerlerde insanlar hizmet alamadıklarını bizlere yakınıyorlar. İlçelerde durum daha da vahim. Kamu kurumları kapatılıyor, insanlar adeta göçe zorlanıyor. Bu gidişatı önlemek için MHP diyoruz. Bu kentte yaşadığımız için, bu kentin sorunlarına hakimiz. Nereye, ne yapılması gerekiyor, nerede eksik var bütün bunları biz biliyoruz. Çünkü bu kentte bizler yaşıyoruz. Bunun için 30 Mart’ta halkımızın desteğini bekliyoruz. Yeni bir Erzurum kurmak için harekete geçiyoruz. Halkımız bizi tanıyor, biz halkımızı tanıyoruz’’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.03.2014 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.