AVUKATLAR STRES ATTI

Avukatlar Günü, Erzurum'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gecede, balo yemeğinde bir araya gelen avukatlar gönüllerince eğlenerek yılın stresini attı.

admin
admin
06 Nisan 2017 Perşembe 19:48
AVUKATLAR STRES ATTI

Erzurum Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde balo yemeği düzenlendi. Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Sway Otel Balo Salonu’nda gerçekleşen geceye Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Teknik Ünivresitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Kuruçay, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Özgür Ercan, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Noter Odası Başkanı Mehmet Zeki Umudum, Adli Tıp Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezih Kök, hakim, savcılar ve avukatlar katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Baro Başkanı Talat Göğebakan, davetlilere teşekkür ederek, Avukatlar Günü'nü kutladı. Avukatların bütün olmuzsuzluklara, şiddete ve tacize rağmen görevlerini başarı ile yürüttüğünü söyleyen Başkan Göğebakan konuşmasında şunları söyledi: "Bu benim üçüncü dönem başkanlığım. Önceki yıllar böyle bir gece düzenlemeyi çok istememize rağmen nasip olmadı. 2015'de terör olayları nedeniyle verilen şehitler geçen yılda İstanbul'da Mehmet Selim Kiraz savcımızın şehit edilmesi nedeniyle bu geceyi iptal etmiştik. 3 yılda bir yapabildiğimiz geceye o nedenle özen gösterdik. Burada yargının, özellikle savunmanın sorunlarına çok değinmek istemiyorum. Sadece bu sorunların en kısa zamanda çözülmesini diliyorum. Çünkü yargının sorunlarının çözümü sağlıklı bir toplum ve devlet yapısını bize sunacaktır. Bu önemli sorunları çözerken biz baro olarak elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu siyaset ve gerginlik dolu ortamda Erzurum barosu her zaman birlik ve beraberliğini koruyarak hoşgörü içeresinde dik duruşunu korumuştur. Bu nedenle başkanı olduğum Erzurum barosu ile her zaman gurur duyuyorum."

Davetliler, gecede sahne alan Sibel Yıldırım, Çağrı Akıncı, Kubilay Perdakçığlu'nun hareketli şarkıları ile gönüllerince eğlenen avukatlar yılın stresini attı.

Gecede doğum günü olan stajyer avukatlardan Demet Kayaoğlu için de sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.