AVUKATLAR İÇİN YARGI VE TEMEL HAKLAR PROJESİ

Erzurum’da “Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi” programı düzenlendi.

10 Ocak 2013 Perşembe 15:26
AVUKATLAR İÇİN YARGI VE TEMEL HAKLAR PROJESİ
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği ile işbirliği içerisinde yürüttüğü, İngiltere Büyükelçiliği tarafından Avrupa’yı Birleştirme Programı kapsamında desteklenen “Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi”, bugün Erzurum’da başladı. Üç gün sürecek olan programın birinci gününde yapılan açılış toplantısına Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, İngiltere Büyükelçiliği Müsteşarı Peter Spoor, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Cangir, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve çok sayıda avukat katıldı.

Erzurum Baro Binası salonunda düzenlenen toplantının 1. Oturumunda Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sanem Baykal, eğitim konuları hakkında bilgiler aktardı.

Editör

Son Güncelleme: 10.01.2013 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.