ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Atatürk Üniversitesi’nde tüm fakülte, enstitü ve meslek yüksekokulları vekaleten yönetiliyor.

11 Kasım 2012 Pazar 23:50
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
Oğuzhan YILDIRIM haberi...

Haziran ayında yapılan rektörlük seçiminden galip çıkan ve temmuz ayında ikinci kez rektörlük koltuğuna oturan Prof. Dr. Hikmet Koçak, göreve başladıktan sonra tüm fakülte dekanları ile enstitü ve meslek yüksekokul müdürlerini görevden alarak vekaleten atama yaptı.
Atatürk Üniversitesi’nin yaklaşık iki ay önce yeni eğitim-öğretim yılına başlamasına rağmen henüz fakülte, enstitü ve meslek yüksek okullarına asaleten atama yapılmadı. Rektör Hikmet Koçak’ın geçtiğimiz günlerde tüm fakülte ve meslek yüksek okullarında bir anket yaptırdığı öğrenildi. Ankette, “Mevcut dekandan/müdürden memnun musunuz?”, “Fakültenizde dekan/müdür olarak kimi görmek istersiniz?” gibi soruların yer aldığı ileri sürüldü. Henüz fakültelere asaleten atama yapılmaması belirsizlik olarak değerlendiriliyor. 
Öte yandan önümüzdeki günlerde yapılacak atamalarla bazı fakülte ve meslek yüksekokul müdürlerinin yanı sıra rektör yardımcılarında da değişiklik yapılacağı iddia ediliyor.

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2012 08:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.