Atatürk Üniversitesi ile Rusya arasında iş birliği

Atatürk Üniversitesi ile Rusya'nın PA Kostychev Ryazan Agroteknik Devlet Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile veterinerlik ve ziraat alanlarında ortak çalışmalar yapılacak

admin
admin
19 Eylül 2019 Perşembe 06:27
Atatürk Üniversitesi ile Rusya arasında iş birliği

Atatürk Üniversitesi ile Rusya'nın PA Kostychev Ryazan Agroteknik Devlet Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile veterinerlik ve ziraat alanlarında ortak çalışmalar yapılacak.

Atatürk Üniversitesinden yapılan açıklamada, PA Kostychev Ryazan Agroteknik Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nikolay Byshov ile beraberindeki heyetin, Erasmus+ programı kapsamında, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret ettiği bildirildi.

Üniversitenin "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" ve "Yeni YÖK Vizyonu" çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında çeşitli uluslararası anlaşmalar yaptığı hatırlatılan açıklamada, bu kapsamda veteriner ve ziraat alanında PA Kostychev Ryazan Agroteknik Devlet Üniversitesi arasında ikili iş birliğinin kurulması, geliştirilmesi ve ortak çalışmaların yapılması amacıyla iş birliği protokolünün imzalandığı kaydedildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Çomaklı'nın makamında gerçekleşen imza törenine, Rektör Prof. Dr. Byshov ile üniversitenin Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dimitri Vinogradov, Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elman Saytkhanov ve fakültenin Dış İlişkiler Ofisi Uzmanı Olga Volkova'nın katıldığı aktarıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.