Atatürk Havalimanında tas itmiş!

Atatürk Havalimanında tas itmiş!

admin
admin
22 Ocak 2019 Salı 18:38
Atatürk Havalimanında tas itmiş!

Vedat REFAYELİ

Mart ayının sonlarında kapanıyor olması Atatürk Havalimanında hizmet kalitesini düşürmüşe benziyor. 

Son 1,5 ay içerisinde 2 defa giriş ve çıkış yaptığım Atatürk Havalimanını aslında çoktan, kapısına kilit vurulmuş da kapanmış gördüm. O her yönüyle yoğun ama bir o kadar da sıcak olan havalimanı, daha taşınmadan bitmiş!

Bir ara çatısı aktığı için kovaları gördüğüm havalimanında artık kaloriferler de eskisi gibi yanmıyor, iç ve dış hatlar için gelen yolcular adeta soğuktan titriyor. Henüz taşınma işlemleri gerçekleşmediği halde taşınmış gibi bir havaya bürünen havalimanında hizmet kalitesi de bayağı bir düşmüş.

Chek-ın yatırmak için gelen yolcular az sayıdaki kapı ve personel yüzünden izdiham ile karşılaşırken, bu konuda eskisi gibi artık bir yetkili bulup da dert anlatılamıyor. Yönetim anlamında bir başıboşluğu gözlemlediğim Atatürk Havalimanında adeta inşaat bitmiş yapı paydos durumu yaşanıyor ki, doğrusu çok üzüldüm.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAtatürk Havalimanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.