Atama Kararları Resmi Gazete’de; İşte Erzurum’un Milli Eğitim Müdürü

Bazı bakanlıklara ve kurumlara ilişkin görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Erzurum il Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Salih Kaygusuz, aynı göreve asaleten atandı.

admin
admin
16 Ağustos 2019 Cuma 07:08
Atama Kararları Resmi Gazete’de; İşte Erzurum’un Milli Eğitim Müdürü

Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı’na göre, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca görevden alındı ve bu suretle boşalan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Rıdvan Duran getirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyeliği görevini yürütmek üzere görevlendirilen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenksu Üçer ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince üniversitelerdeki asli görevlerine döndürülmek üzere görevlerinden alındı.

5 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA

Ayrıca, Atama Kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Faruk Tekin, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ferhat Yılmaz, Erzurum il Milli Eğitim Müdürlüğüne Salih Kaygusuz, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ertuğrul Tosunoğlu, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Tüfekçi atandı.

MSB GENEL MÜDÜRLÜKLERİNDE ATAMA

Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan Askeri Fabrikalar Genel Müdür Yardımcılığına Ali Mazak, Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Dişli, Personel Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Kahraman getirildi.

Ayrıca, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ebubekir Gizligider atandı.

Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanlığı Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdülkadir Karabulut görevden alındı. Bu suretle boşalan Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Selami Ersen atandı.

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRÜ KESİCİ OLDU

Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici atandı.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NE REKTÖR ATAMASI

Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Şirin Karadeniz Oran atandı.

SALİH KAYGUSUZ KİMDİR?

1975 Erzurum İli Oltu İlçesi´de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamladı. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun oldu. 2010 -2013 Yılları arasında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Coğrafyası Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı. Yüksek lisans çalışmaları devam ederken Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

Eğitimci görevine 1999 yılında Erzurum / Oltu Esenyamaç İlköğretim Okulunda başladı. Devamında Oltu İlçesine bağlı Bahçecik İlköğretim, Oltu Ticaret Meslek Lisesi, Oltu Anadolu Lisesi, Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi gibi kurumlarda öğretmen ve idareci görevlerinde bulundu. 2015 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü yaptı. 2016 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü görevini ifa etti.

Resmi görevler yanında ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay Cemiyetinde; Oltu Şubesi Kurucu Başkanlığı, Erzurum Şube Başkanlığı ve Türkiye Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi görevlerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu; Eğitim Yönetimi, İnceleme, Araştırma, Soruşturma ve Ön İnceleme Teknikleri, Ölçme ve Değerlendirme, İnsan İlişkileri İletişim ve Görgü Kuralları, Etik Eğitimi, Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları, Uyumsuz Çocuklar ve Davranış Bozuklukları, Mebbis E-Okul Bilişim Sistemlerinin Etkili Kullanılması, İnceleme ve Soruşturma Teknikleri, Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Eğitim Formu gibi seminer ve kurslarda kursiyer olarak bulundu.

Fatih Projesi Etkileşimli Tahta Kullanım ve Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı seminerlerinde Eğitim Yöneticisi olarak görev yaptı.

Öğretmen-idareci olarak görev yaptığı dönem içerinde; Kaymakamlık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığından Teşekkür, Takdir ve Aylıkla Ödüllendirme gibi belgelerle onure edildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.