ATALAY’DAN ETÜ’YE ZİYARET

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı A. Hadi Atalar, Erzurum Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

09 Mart 2012 Cuma 12:12
ATALAY’DAN ETÜ’YE ZİYARET
Rektör Yaylalı, 25 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirilen ETÜ Vakfı’nın Kuruluşuna Destek Toplantısına ev sahipliği yapan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Atalar’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erzurum Teknik Üniversitesi olarak vizyonun insanlarla bir araya gelerek problemleri çözmek olduğunu dile getiren Rektör Prof.Dr Yaylalı “ Geniş bir yelpazede gerçekleştirilen toplantıdan memnun kaldık. İş dünyası ve sanayicilerden destek almak ve onlarla işbirliği içinde olmak üniversite olarak gelişmemizi sağlayacak” dedi.
İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Atalar ise İstanbul’da gerçekleştirilen ETÜ Vakfı’nın Kuruluşuna Destek Toplantısının ETÜ ile sanayici ve işadamlarını bir araya getirme anlamında yararlı geçtiğini belirterek bu tür organizasyonların üniversitelerin gelişimi açısından faydalı olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte Erzurumlular Vakfı olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Atalar Rektör Yaylalı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Son Güncelleme: 09.03.2012 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.