ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 3 ŞEHİT 18 ASKER YARALI

Van'ın Saray ilçesine bağlı Karahisar Köyü yakınlarında askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 asker şehit oldu, 18 asker de yaralandı.

08 Şubat 2014 Cumartesi 11:20
ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 3 ŞEHİT 18 ASKER YARALI
Kaza gece saat 01.30 sıralarında Saray İlçesi'nin Başkale yakınlarındaki İran sınırında bulunan Karahisar Köyü çevresinde meydana geldi. Rasim Çömez Karakolu'na ait askeri araç, yolun kaygan olması yüzünden yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.
Meydana gelen kazada isimleri henüz öğrenilemeyen 3 asker şehit olurken, 18 asker de yaralandı. Saray Kaymakamı Ahmet Can Pınar, olayın meydana gelmesinin ardından bölgeye gerekli ambulans ve arama kurtarma ekibi sevk edildiğini, yaralıların Van'a nakillerinin sorunsuz bir şekilde sağlandığını ve durumu ağır olan hiçbir askerin bulunmadığını söyledi. Kaymakam Pınar, şehit askerlerin de helikopterle Van'a sevk edileceğini de aktardı.
Van Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI
Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit düşen askerin cenazeleri otopsilerinin yapılması için Van asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit olan askerlerin isimleri de belirlendi.
İran sınırında Saray ilçesi'nin Karahisar köyü yakınlarında meydana gelen kazada 3 asker şehit olurken, 18 asker de yaralanmıştı. Kazada şehit düşen Hasan Alici (Konya), Özkan Özdemir (Adıyaman) ve Ali Ekber Aslan (Iğdır) isimli askerler, helikopterle Van Asker Hastanesi'ne getirilmişti. Şehit askerlerin öğleden sonra Jandarma Filo Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketlerine gönderilmesi bekleniyor.
Sağlık durumları iyi olan 18 askerin tedavileri ise Van'daki değişik hastanelerde devam ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.