AŞIRI SICAKLAR ERZURUM’DA ŞOFÖRÜ BAGAJA SOKTU

Erzurum’da, Ağustos ayında yaşanan aşırı sıcaklar insanları bunaltırken bir midibüs sürücüsünün aracını park ederek bagajında serinleyip şekerleme yapması ilginç görüntü oluşturdu.

17 Ağustos 2014 Pazar 12:50
AŞIRI SICAKLAR ERZURUM’DA ŞOFÖRÜ BAGAJA SOKTU
AHMET AKBUĞA - ERZURUM İHA
Erzurum’da gündüz saatlerinde en yüksek hava sıcaklığı 40 dereceyi bulurken vatandaşlar olumsuz yönde etkileniyor. 11. Uluslararası Karate Şampiyonasına yurdun birçok ilinden sporcu getiren midibüs sürücüleri sıcaktan korunmak için araçlarının bagajına girerek serinleme yöntemini seçti. Üç binlik Buz Hokeyi Salonunda düzenlenen şampiyona sırasında içeride mücadele eden sporcuları uzun süre dışarıda park ettikleri araçların başında bekleyen sürücüler sıcak havayla birlikte uykuya yenik düştü.
Midibüsün bagajına girerek saatlerce şekerleme yapan bir şoför günün fotoğraf karesini oluşturdu. Etrafından bihaber sürücü uyumanın tadını çıkardı.
Havaların sıcak olduğu için bagajda bazen şekerleme yaptıklarını belirten bir şoför, “Erzurum son birkaç gündür oldukça sıcak. Sıcaklar insanları bunaltır derecede. Bagaj serin oluyor ve bu şekilde serinleyip bazen uyukluyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.08.2014 17:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBagajşoför
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.