AŞAĞI MUMCU'YA DA BÜYÜKŞEHİR EL ATTI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yıllardır Aşağı Mumcu Caddesi Çavuşoğlu Sokağı'nda kangren haline dönüşen yol ve yön problemine son verdi.

20 Kasım 2014 Perşembe 16:57
AŞAĞI MUMCU'YA DA BÜYÜKŞEHİR EL ATTI
Halktan gelen yoğun talep üzerine ekibine talimat veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konunun ivedilikle çözülmesini istedi. Bunun üzerine harekete geçen Büyükşehir'in ekipleri, konuyu UKOME'de görüşerek ilgili yerde düzenleme yaptı. Cumhuriyet Caddesi'ndeki trafik akışını rahatlatmayı, İstasyon, Gürcükapı, Aşağı Mumcu Caddesi ve Çavuşoğlu Sokağı'nda aksayan yol, trafik akışı ve park sorununu çözmeyi esas alan söz konusu düzenleme tamamlandı. Halktan gelen talep üzerine yapılan kavşak düzenlemesi sonucu vatandaşlar Başkan Sekmen ve ekibine teşekkür etti. Trafik akışının değişimi sonucu rahat bir nefes alan sürücüler söz konusu düzenlemeyle Çavuşoğlu Sokağı'ndaki yoğunluğun tamamen ortadan kalktığını ifade etti. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç da, Büyükşehir'in ulaşımda önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce akışı şuan ki gibi olan Çavuşoğlu Sokağı'ndaki yol güzergahı 7-8 yıl önce tersine çevrilmiş. Bu sistem; Erzurum'a uymayan bir sistemdi. Bu konuyu esnaf ve Erzurum halkına sorduk. Değişikliğe gidilmesi yönünde gelen talep üzerine yeni bir çalışma yaptık. Yapılan bir hizmet halkın istediği bir şekilde değilse bu işten verim alınamaz. Biz de halka sorduk. Trafik akışının eski hale getirilmesini istediler. Başkanımız Mehmet Sekmen'in talimatıyla sorunu kökten çözdük ve trafik akışını eski hale getirdik." 

"BAŞKAN SEKMEN, İLERİ GÖRÜŞLÜ BİR YÖNETİCİDİR"

Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç, Başkan Mehmet Sekmen'in ileri görüşlü bir yönetici olduğunu kaydetti. Kıraç, şöyle devam etti: "Mehmet Sekmen'in gelişiyle birlikte Erzurum'da değişim başladı. Kentimiz marka bir şehir olma yolunda hedefine hızla ilerliyor. Erzurum, 5 yılda çok değişecek. Erzurum halkı, hizmetlerin en güzeline layıktır. Her köşesi tarih kokan bu kent olması gereken yerde değil. Başkanımız Mehmet Sekmen'in önderliğinde bu şehri olması gereken noktaya taşıyacağız. Başkan Sekmen, ileri görüşlü bir yöneticidir. Ahdettik ve azmettik, başaracağız. Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda her bakımında bu şehri kalkındırıp, geliştireceğiz. Tersine göçü sağlayacağız. "

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2014 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.