Artık minibüsler de izlenecek!

Artık minibüsler de izlenecek!

admin
admin
04 Aralık 2018 Salı 20:34
Artık minibüsler de izlenecek!

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşım Ulaşım Dairesi, binlerce kamera ile şehir içindeki yolcu taşıyan otobüsleri gözetliyor. Daha önce oluşturulan gözetleme birimi sayesinde otobüslerde ki nahoş hareketler anında tespit ediliyor ve gereği yapılıyor.

Binin zerinde kamera ile sadece otobüs içleri değil, otobüslerin hangi noktada oldukları da belirleniyor. Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay, bir çok problemin önüne geçtikleri bu sistemi yakında ücretli yolcu taşıyan minibüs ve taksilerde de uygulayacakları bilgisini verdi.

Büyük bir titizlikle gerçekleşen bu uygulama sayesinde artık eskisi gibi şoför kaynaklı sorunlar yaşanmadığının da altını çizen Yeniay, ulaşım ile ilgili aksaklıkların da bu sayede yakın bir tarihte son bulacağını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 04.12.2018 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.