ARAS EDAŞ NE İŞ YAPAR? 6 GÜNDÜR ELEKTRİKSİZ KÖYLER VAR

Erzurum’un Oltu ve Olur ilçelerinde geçtiğimiz hafta Perşembe günü yağan kar ile kırılan ağaç dalları Ormanağzı köyü, Çataksu köyü, Ayvalı köylerinde elektrik hatlarına zarar verdi.

16 Kasım 2015 Pazartesi 17:32
ARAS EDAŞ NE İŞ YAPAR? 6 GÜNDÜR ELEKTRİKSİZ KÖYLER VAR
Erzurum’un Oltu ve Olur ilçelerinde geçtiğimiz hafta Perşembe günü yağan kar ile kırılan ağaç dalları Ormanağzı köyü, Çataksu köyü, Ayvalı köylerinde elektrik hatlarına zarar verdi. ARAS EDAŞ’ın altı gündür dünya ile bağı kopan 3 köydeki elektrik kesintisinden haberdar olup olmadığı merak ediliyor.

Kar timleri kurduğunu basına servis eden, yine kurduğu çağrı merkeziyle de elektrik kesintileri başta olmak üzere dilek, şikayet ve önerilerin hızlı bir şekilde çözüm bulacağını ileri süren ARAS EDAŞ tam altı gündür Oltu ve Olur’un üç köyüne elektrik veremiyor.
Köylü sakinleri 6 gündür dış dünya ila bağlarının kesildiğini ileri sürerek, ARAS EDAŞ’a ateş püskürdüler.  

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2015 20:03
Anahtar Kelimeler:
ErzurumARAS EDAŞElektrik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2015-11-16 20:19:13

3 köy değil olurun tüm köylerinde 6 gündür elektrik yok