Apple iPhone Telefonların Şarj Sorunu

Apple iPhone Telefonların Şarj Sorunu

admin
admin
26 Mart 2016 Cumartesi 07:47
Apple iPhone Telefonların Şarj Sorunu
Akıllı telefon kullanıcıları arasında en önemli sorun olarak görülen kısa sürede şarjının bitmesi için önerilen çalışan uygulamaları kapatılırsa şarj süresinin daha uzun olacağı mantığı Apple iPhone cihazları için aslında çok geçerli değil. Apple iPhone 6 veya iphone 5 fiyat açısından yüksek gibi görünse de performans olarak yine de muadillerinin üzerinde. Şarj kullanım süresi yeterli olmasa da dikkat edebileceğimiz bazı noktalar olabiliyor.
Apple iPhone Akıllı Telefonların Şarj Süresi Nasıl Uzatılabilir? 
Açık olan uygulamaları kullanmadığınız süreler içerisinde kapatarak güç-enerji tasarrufu yapılması söz konusu olmasa da daha uzun batarya ömrü ve şarj aralığı için yüklenen uygulamalara dikkat etmek gerekiyor. Örneğin GPS programlarını kullanan uygulamalar yüksek oranda pil tüketimine sebep oluyor. Aynı zamanda video ve müzik uygulamalarının da ciddi derece de pil tükettiğini bilmek de yarar var. 
Pek fazla kullanmadığınız, ya da ihtiyacınız olmayan uygulamaları sisteminizde barındırmayarak hem şarj süresini hem de telefonunuzu daha verimli kullanabilirsiniz. Yalnızca devamlı kullandığınız uygulamalar sisteme yüklü kalsın. Bu sayede gereksiz yere GPS tüketimi önlenir ve şarjınızı da korumaya almış olursunuz.
Apple iPhone Fiyat ve Kalite Performansı 
Modeller arasında kıyasladığınız zaman iphone 5 fiyat ve performans açısından nispeten diğer modellere göre daha iyi kullanım olanağı veriyor. Özellikleri arttıkça akıllı telefonların fiyatları da orantısal olarak artıyor. Her yeni modeli çıkar çıkmaz kapışılan Apple iPhone telefonların fiyatlarını yüksek bulsanız da performansı ve tasarımları açısından alınabilecek en iyi mobil cihazlar olduğunu da yadsıyamazsınız. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5s-16gb-p148952845 linki size tüm Apple iPhone telefonları en avantajlı fiyatlarla alabilmeniz için yol gösterebilir. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.