ANNELER GÜNÜNÜN EN MUTSUZ ANNESİ!

Erzurum’da Yukarı Sanayi Mahallesinde yaşayan Yolcu ailesinin dramı dinleyenleri ağlatıyor. Lösemi ve kalbi delik olan ailenin 2 çocuğu maddi durumların yeterli olmamasından dolayı tedavi edilemiyor.

13 Mayıs 2012 Pazar 13:03
ANNELER GÜNÜNÜN EN MUTSUZ ANNESİ!
Çocuklarının tedavisi için zar zor toplanan paranın evlerine giren hırsız tarafından çalındığını söyleyen Yolcu ailesi mağdur durumda. Anneler gününde hasta çocukları için ağlayan anne Medine Yolcu, çocuklarının bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyor.
Lösemi olan 12 yaşındaki Esma Nur ve 10 yaşında kalbi delik olan Ebubekir’in hastalıkları için toplanan para evlerine giren hırsız tarafından çalındı. Çocukların hastalıkları için toplanan para çalınınca tedaviler yarım kaldı. Günden güne kötüleşen çocukların hastalığı için acil müdahale gerekiyor. Asgari ücret dışında herhangi bir gelirleri olmayan aile, devletten yardım bekliyor.
Anne Medine Yolcu: “Çocuklarımız için kıt kanaat geçinerek yaklaşık Bin TL toplamıştık. Başkaları için bu para az olabilir ama bizim için çok şey ifade ediyor. Bu zar zor topladığımız parayı da biz evde yokken hırsız eve girmiş ve paranın hepsini çalmış. Allah razı olsun komşular aralarında topladıkları parayla penceremize demir parmaklıklar yaptırdı. Bizim durumumuz ortada. Nasıl böyle bir vicdansızlık yapılabiliniyor. Çocuklarımızın tedavisi yarım kaldı. Zor durumdayız” şeklinde konuştu.

KİRADA YAŞADIKLARI EVİN KIRIK TAHTALARINDAN FARE GİRİYOR!
Anneler gününü mutsuz bir şekilde geçiren Medine Yolcu: “ Evimiz kışın çok soğuk oluyor, çocuklar çok üşüyor. Sağ olsun komşular yardımcı oluyorlar ama çocukların hasta oldukları için sıcak ve temiz bir yerde yaşamaları gerek. Kendime bir şey istemiyorum. Çocuklarım iyi büyüsün istiyorum. Fareler kırık tahtalardan içeri giriyor. Evin tahtaları ve duvarları dökülüyor. İçeriye soğuk hava giriyor. Çocuklarımızı sürekli hastanelere götürmek zorundayız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2012 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.