ANKARA'DA BİLBOARDLAR ERZURUM İLE RENKLENDİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın girişimiyle Ankara’da temin edilen 50 adet billboardda Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri tanıtılıyor.

28 Mart 2014 Cuma 16:29
ANKARA'DA BİLBOARDLAR ERZURUM İLE RENKLENDİ
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından en gözde noktalarda verilen billboardlarda sergilenen resimlerde Erzurum’un Ankara’ya sadece 55 dakika, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin ise havalimanına 15 dakika olduğu anlatılıyor. “Aslında Çok Yakınız” sloganıyla sunulan afişlerde kış turizmi için Palandöken ve Konaklı’nın güzel bir tatil fırsatı sunduğunu vurgulanıyor.
Yoğunluğun en fazla olduğu 50 noktada ki billboardda yer alan afişlerde; Türkiye’nin en iyi kayak pistlerinde gündüz ve gece olmak üzere 24 saat kayak imkanı olduğu ifade ediliyor.
Geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul’da yine 50 noktada bir hafta süreyle benzer temalı afişler yer almıştı. İstanbul’un ardından şimdi de Ankara’da Erzurum’un ve kayak merkezlerinin görücüye çıkması kentin tanıtımına ve kış turizminin gelişmesine önemli katkılar sunuyor. Billboardların yoğun olarak kullanıldığı bir dönemde Erzurum Kayak Merkezlerinin yer alması tatilcilerin ve vatandaşların ilgisini buraya çekiyor.
Billboardlarda 23 Mart 2014 tarihinde başlayan tanıtım çalışmaları 29 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2014 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.