ANKARA'DA BÜYÜK PATLAMA!

Ankara Kızılay'da Güven Park'taki otobüs duraklarının olduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi.

admin
admin
13 Mart 2016 Pazar 21:38
ANKARA'DA BÜYÜK PATLAMA!
Ankara Kızılay'da Güven Park'taki otobüs duraklarının olduğu yerde saat 18.45 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.
27 ÖLÜ, 75 YARALI
Ankara Valiliği'nden yapılan resmi açıklamaya göre patlamada 27 kişi hayatını kaybetti, 75 kişi ise yaralandı.
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ
Ankara Valiliği, patlamanın Kızılay Güven Parkta bir aracın patlatılması sonucunda meydana geldiğini açıkladı.
ÇOK SAYIDA ARAÇ VE OTOBÜS ZARAR GÖRDÜ
Ankara'nın birçok bölgesinden duyulan patlama nedeniyle çok sayıda araç ve belediye otobüsü de zarar gördü. Güvenlik güçleri patlamanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemi aldı. Kızılay'daki patlamanın ardından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı meydanda yaya ve araç girişine izin verilmiyor. Ankara Emniyeti tüm izinli personeli göreve çağırdı.
GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2016 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.