Ankara başkanımızı bayağı bir yormuş!

Ankara başkanımızı bayağı bir yormuş!

admin
admin
07 Temmuz 2021 Çarşamba 12:43
Ankara başkanımızı bayağı bir yormuş!

Vedat REFAYELİ

Ankara bürokrasisi diye bir şehir efsanesi vardır.

Bilenler bilir.

Yorucu, yıpratıcı ve de kethumdur, katıdır.

Sanırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da zaman zaman şikayet ettiği ve ‘Bundan kurtarmamız lazım ülkeyi’ dediği Ankara bürokrasisi belli ki eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’i de vurmuş.

Erzurumlu hemşehrimiz Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Serkan Savaş’ın geçen hafta Ankara’ya yaptığı ziyaret esnasında görüştüğü ve facebook hesabından paylaştığı fotoğrafa bakınca Küçükler’in bayağı bir değişime uğradığını gözlemledim.

Bir kere inanılmaz şekilde kilo almış ve kendisini duymasın ama biraz da yaşlanmış gördüm.

O ‘bebek yüzlü’ halinden eser yok şimdi.

Haa, bir de.

Bıraktığı ve bana göre de kendisine hiç de yakışmayan bıyığı da başkanı en az 10 yaş ihtiyarlatmış.

Anlaşılan o ki Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü görevinde bulunan ve artık tamamen kendisini bürokrasiye adayan Küçükler’i bu vesile ile sevgi ve saygı ile anıyor, selamlarımı gönderiyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.