AMBULANS OTOMOBİLE ÇARPTI: 4 YARALI

Erzurum’da hasta taşıyan ambulans ile içerisinde hamile kadının bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır şekilde yaralandı.

26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:44
AMBULANS OTOMOBİLE ÇARPTI: 4 YARALI
Kaza bugün saat 12. 00 sıralarında Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde meydana geldi. Görgü tanığı vatandaşların iddiasına göre, içerisinde hasta bulunan ve sirenli bir şekilde hızla gelen Nihat Mollaoğlu idaresindeki 25 LS 122 plakalı ambulans ile kavşakta Sadık Karataş idaresindeki 25 AH 178 plakalı otomobil çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Sarık Karataş ve yanında bulunan hamile eşi Bahar Karataş, camdan fırlayarak yola savruldu.

Ambulans sürücüsü Nihat Mollaoğlu ve hasta Bilge Gizli de kazada ağır şekilde yaralandı.

Toplam 4 kişinin ağır şekilde yaralandığı kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar camdan fırlayarak yola savrulan hamile kadın ve eşinin ilk olarak hastaneye kaldırılmasını sağladılar.

Hastane de ameliyata alınan Karataş çiftinin hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Vatandaşlar, “Ambulans siren çalarak hızlı bir şekilde aşağıdan yukarı istikamete geliyordu. Kaza oldu. Otomobilde ki çift camdan fırlayarak yola savruldular. Hamile kadının durumu çok kötüydü. Ambulansta da sürücü ile bir yaralı vardı” dediler.

Polis kaza sonrası inceleme başlatarak trafiğe bir süre kapanan yolun açılmasını sağladı.

Editör

Son Güncelleme: 26.05.2014 13:57
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAmbulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.