ALTIPARMAK VE YÜCELİK KAYSERİ VALİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ile Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü ziyaret etti.

30 Ekim 2013 Çarşamba 12:51
ALTIPARMAK VE YÜCELİK KAYSERİ VALİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ile Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i makamında kabul eden Vali Orhan Düzgün, “Kayseri’de 3 adet Organize Sanayi Bölgemiz var. Bunlardan en büyüğü 1. Organize Sanayi Bölgesidir. Şimdi yeni yapılan Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi var. Bu bölgeyi de gezip görmenizi tavsiye ederim” diye konuştu.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası’nın Kayseri’yi ziyaret edeceğini bildirdiğini ve kendisini de davet ettiklerini belirterek, “Kayseri genel olarak gelişen bir yer. Ben de gelip görmek istedim” diye konuştu.

Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Kayseri’deki sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeleri yerinde görmek ve fikir sahibi olabilmek için böyle bir dizi ziyaretlerde bulunacaklarını bildirdi.

Erzurum’dan gelen heyet, Kayseri Ticaret Odası’nı da ziyaret ederek, Kayseri’de ticari faaliyetler hakkında bilgi alacak.

Editör

Son Güncelleme: 30.10.2013 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.