ALTAY’DAN GÜNEŞ’E ZİYARET

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay; Erzurum Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

06 Ekim 2015 Salı 10:38
ALTAY’DAN GÜNEŞ’E ZİYARET
Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay; Erzurum Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Erzurum Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Altay, çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi sundu. Özellikle tüketiciyi bilinçlendirme adına birçok projeleri olduğunu belirten Altay, tüketicilerin hurafeler ve dedikodulara kanmamaları, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri, ürün iade zamanını geçirmemeleri, kısaca yanlış yol izlememeleri konusunda tüketiciyi bilinçlendirmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Altay, geçmiş yıllara göre tüketici bilincinde artış olduğunu ancak halen beklenilen düzeyde olmadığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Erzurum Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş, “Halk yararına çalışan bu tür tüketici örgütleri Ticaret İl Müdürlüklerinin, Tüketici Hakem Heyetlerinin ve yargının yükünü hafifletmektedir” dedi.

Tüketici Hak Arama Derneği ile ortak birçok proje yapmak istediklerini belirten Güneş, belirli zamanlarda yapacağımız toplantılarla pek çok projeye ortak imza atabiliriz”, dedi. 

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, daha birçok konuda istişarelerde bulunduklarını belirterek, Erzurum Ticaret İl Müdürü Muharrem Güneş’e ilgisinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 06.10.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.