“ALNIMIZIN AKIYLA İKİ DÖNEM”

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “İki dönem alnımızın Akı ile ülkemize, milletimize, Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etme imkânı veren rabbime şükrediyorum” dediği teşekkür metninde Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde çok büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti.

12 Nisan 2015 Pazar 13:22
“ALNIMIZIN AKIYLA İKİ DÖNEM”
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, “İki dönem alnımızın Akı ile ülkemize, milletimize, Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etme imkânı veren rabbime şükrediyorum” dediği teşekkür metninde Türkiye’nin AK Parti iktidarları döneminde çok büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti. 

Aksak, “Bize iki dönem alnımızın akı ile Erzurum Milletvekili olarak ülkemize ve Erzurum’a hizmet etme imkânı veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bu iki dönemde Erzurum Milletvekili olarak şahsıma listede yer veren AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Başkomutan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum” dediği teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti çok zor bir dönemde Türkiye’de işbaşına geldi. Türkiye’de güven ortamı bozulmuş, koalisyon hükümetlerinin bir biri ardına açıkladığı devalüasyonlar, milletimizin her geçen gün gelecekten umudunu kestiği günler yaşanıyordu. Parlamento dışı güçler; hükümetleri yönlendiriyor, hükümet kurup, hükümet yıkıyordu. İş başındaki hükümetler; memur maaşlarını ödeyebilmek için IMF kapısında aylarca bekliyordu. Allah’a şükür, bugün o kara günler bitmiş ve Türkiye IMF’ye borç veren ülke konumuna gelmiştir. AK Parti’nin tesis ettiği güven ortamıyla birlikte; Türkiye hızla büyüyen, içeride istikrarlı, dışarıda itibarlı bir ülke konumuna gelmiştir.

Marmaray, Üçüncü Havaalanı, Kanal İstanbul gibi uluslar arası projelerle, hızlı tren, bölünmüş yollar, her ile üniversite, havaalanları, şehir hastaneleri, spor tesisleri gibi ulusal projeler Ak Parti iktidarları ile gerçekleşen devasa projelerdir. Bunların yanı sıra inanç ve eğitim özgürlükleri alanlarında atılan adımlar reform niteliği taşıyan gelişmeler olmuştur. Kur’an Kurslarının kapatıldığı, başörtüsünün yasaklandığı, İmam-Hatiplerin kapısına kilit vurulduğu kara günleri yaşayan Türkiye, AK Parti iktidarı ile çok şükür bugün, yasakların, vesayetin ve katsayı adaletsizliğinin ortadan kalktığı AK günlere ulaşmıştır.

Milletvekilliği yaptığımız iki dönem boyunca kapımızı Erzurum’a ve Erzurumlulara her zaman açık tuttuk. Kurumlarımızın, belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın talepleri ile yakından ilgilendik. Herhangi bir ayrım yapmadan tüm Erzurum’u bir bütün olarak gördük. Erzurum’a ikinci üniversitenin kurulmasında, karayolları çalışmalarında, baraj ve gölet projelerinin hayata geçirilmesinde, ilçelerimize doğalgaz hizmetinin gelmesinde, belediyelerimizin su, kanalizasyon ve diğer projelerinin tamamlanmasında ve yine belediyelerimizin yatırım yapmasına ve hizmet üretmesine fırsat vermeyi bırakın maaş ödemelerini dahi yapamadıkları işçilerin başka kurumlara devredilmesi gibi hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük gayretler sarf ettik. Deriye doğru baktığımda çok şükür, bu çalışmaların büyük çoğunluğunu gerçekleştirme mutluluğunu yaşadık.

Ülkemizin ve Erzurum’un AK Parti iktidarları 12 yılda elde ettiği kazanımların daha yukarıya taşınması için elimizi uzattığımız taşın altından çekmeyeceğiz. Yine üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için sadece elimizi değil gerekirse tüm gövdemizle taşın altına girmekten çekinmeyeceğimiz gibi bugünde yarında ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve refahı için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesi istiyorum.

Erzurum Milletvekili olarak görev yaptığım 23. ve 24. dönemlerde; hesap ve kitap yapmadan samimiyetle davaya inanmış ve Erzurum’a emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza ve AK Parti’ye gönül vermiş tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız emaneti layıkıyla taşımanın gönül huzuru ile Erzurum kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2015 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 2015-04-21 14:27:02

Erzurum a hizmet ettiysem sana verilen oylar helal ama hizmet etmediysen öbür tarafta yerinde olmak istemem çünkü bu milletin günahı cok

Avatar
sener sahin 2015-04-12 13:34:34

Erzuruma yapmis oldugun sadece bir hizmeti soyle iki donem orda yumruk atip dolandin seni iyiki aday gostermediler simdi kazandiklarini ye dolan...