Allah için güzel slogan!

Allah için güzel slogan!

admin
admin
04 Aralık 2018 Salı 21:13
Allah için güzel slogan!

31 Mart’ta sadece belediye başkanı ve meclis üyelerini seçmeyeceğiz. Bu seçimlerde mahallelerimizi de yönetecek olan muhtarları da seçeceğiz. Herkes bugünlerde genelde belediye başkanlığı seçimine odaklanmış ama yarışın alası muhtarlık için yapılıyor. Hele de işin içinde 2 bin liraya yakın maaş olunca mutarlığa talipli sayısı da bir önceki seçimlere oranla bir hayli de fazla. Yüzlerce muhtar adayı da 31 Mart’ta mahallelerinde muhtar seçilmek için yarışa hazırlanıyor. Hatta daha şimdi seçime aylar kalmasına rağmen şimdiden propağandalara da başlamışlar bile. Ev ve işyerlerini dolaşan muhtar adayları, projelerini anlatıyor, hane ve işyeri halkından kendilerine oy istiyorlar.

***

Mesela muhtarlığa adaylığını koyanlardan biri de Gürbüz Özer. Tanıdığım ve sevdiğim de bir ağabeyimdir. Dadaşkent’te ikamet etiği mahallesinde muhtarlığa talipli olan Gürbüz ağabey, çok önceleri de ANAP’tan Belediye Başkan adayıydı. Zaten kendisi halihazırda muhtar. Görevine devam etmek istiyor ve seçimler için o da hummalı bir şekilde çalışıyor. Gürbüz ağabeyinin hazırladığı afişteki sloganını çok tuttum. Aslında bir çok yere ve kişiye de mesaj yolluyor o sloganıyla. Şöyle diyor: Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz!

Editör

Son Güncelleme: 05.12.2018 13:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGürbüz özer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.