ALATARLALILAR PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ

Erzurum’un Oltu ilçesi Alatarla (Hovak) Köyü 8. Geleneksel Piknik Günü Mehmet Ağa Çukuru Mevkisinde yapıldı.

27 Ağustos 2012 Pazartesi 12:41
ALATARLALILAR PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ
Açılış konuşmasını yapan köy muhtarı Hacı Yaşar Zengin yılda bir kez de olsa gurbetteki köylülerini sılaya toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek davetlilere ‘hoş geldiniz’ dedi.
Daha sonra Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, köylülerine yönelik yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik adına düzenlenen piknik gününün çok önemli olduğunu belirterek köy de birlik, il de birlik, ülke de ve dünyada birliğin önemine değindi. Koçak, köylüleriyle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.
Düzenlenen pikniğe konuk olarak katılan Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, köylülerin köy sokakları ve yollarını parke taşı döşeme isteğini geri çevirmeyerek “8’ncisini düzenlediğiniz bu yıl ki pikniğin aranızdaki, aramızdaki muhabbete vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Köylülerin iki gün öncesinden pikniğin yapılacağı alanda kebap ocakları ve semaverler yakıldı. Piknik vesilesiyle bir araya gelen Alatarlalılar, eski günleri yâd ederek doyasıya hasret giderdi.
Bu arada pikniğe; Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Topçu Albay Mevlüt Kartal, İl encümeni Oktay Cengiz, Erzurum ÖSYM Başkanı Fevzi Keleş, işadamı Muhibbi Kartal ve İbrahim Demirel’in yanı sıra köylüler katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2012 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.