Alan razı, satan razı... Böyle alışveriş dostlar başına!

Alan razı, satan razı... Böyle alışveriş dostlar başına!

admin
admin
09 Eylül 2020 Çarşamba 00:44
Alan razı, satan razı... Böyle alışveriş dostlar başına!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, kendisine ait hizmet binasının 3 ve 4’ncü katlarında faaliyet gösteren Spor Müdürlüğü bünyesinde ki Gençlik Merkezi’nin yönetimine ‘’çık’’ dedi ama bunun için 4 milyon lirayı gözden çıkarmak zorunda kaldı.

Yeni hizmete giren eski Terminal yolu üzerindeki İl Halk Kütüphanesi’nin hemen yanında bina yaptıran Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat biter bitmez burasını Gençlik Merkezi’ne verecek, kendi de Gençlik Merkezinin boşalttığı katlara yerleşecek.

Görünen o ki her iki tarafın da hayrına bir alışveriş olmuş bu.

Ancak, 5 yıla yakın bir süredir Havuzbaşı’ndaki Ticaret ve Sanayi Odası binasının 3 ve 4’ncü katlarını kullanan Yakutiye Gençlik Merkezi, bana göre bu işten en karlı çıkan taraf oldu.

Durduk yere müstakil kendisine ait bir binaya kavuşacak olan Yakutiye Gençlik Merkezi, bundan böyle hem kira ödemeyecek hem de oturduğu mülkün sahibi olacak.

Milli Emlak Müdürlüğü’nün mülkiyetindeki bir binadan kurtulacak olan Gençlik Merkezi’nin taşınacağı yeni binası da hemen hemen bitmek üzere.

İki ay sonra açılış gerçekleşirse şaşırmamak gerekir.

İnşaat mühendisliğini Fırat Karakaya’nın yaptığı yeni Yakutiye Gençlik Merkezi binası 3 kattan oluşacak, zemin katta devasa bir toplantı salonu yer alacak.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2020 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.