Aksakallı Paşa’ya sürpriz ziyaret

Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Erzurum Federasyonu Çanakkale’de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

admin
admin
15 Nisan 2018 Pazar 11:31
Aksakallı Paşa’ya sürpriz ziyaret

Gezi programı kapsamında Çanakkale’ye giden federasyon, 2. Ordu Komutanı olan Erzurum’un gururu Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa’yı da ziyaret ettiler. Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Erzurum Federasyonu Başkanı Yunus Özkan ve beraberindekilerle sohbet eden Aksakallı Paşa, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güvenlik korucuları ile gurur duyduğunu ifade eden Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa, ayrıca Dadaşlar Diyarı Erzurum’dan Çanakkale’ye giderek kendisini ziyaret eden federasyon başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Erzurum’un gururu olan Korgeneral Zekai Aksakallı’yı ziyaret etmenin kendileri için de ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Federasyon Başkanı Yunus Özkan da, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin içinde Erzurum’un gururu ve onuru olan Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa ile Çanakkale ziyaretimizde bir araya geldik. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan, hemşehricilik bilinci ile misafir eden değerli paşamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim için oldukça anlamlı bir gezi ve ziyaret oldu.” dedi.

Korgeneral Zekai Aksakallı Erzurum’dan giden misafirlerini hatıra fotoğrafı çektirerek uğurladı.

Salih YILDIRIM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.