AKDAĞ YENGESİNİ KAYBETTİ

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın yengesi Gülizar Akdağ vefat etti. Bir süreden beri rahatsız olan Gülizar Akdağ, BEAH’ta yoğun bakımda tedavi görüyordu.

30 Mart 2014 Pazar 17:16
AKDAĞ YENGESİNİ KAYBETTİ
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın yengesi vefat etti. Hastanede tedavi görürken vefat eden Gülizar Akdağ’ın cenazesi yarın Lalapaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Rahatsızlığı sebebiyle bir süreden beri Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) tedavi altında tutulan milletvekili Recep Akdağ’ın amcası Mustafa Akdağ’ın eşi Gülizar Akdağ, bugün akşam saatlerinde vefat etti. Kalp krizi sonucu yaşamını kaybettiği öğrenilen yengesinin vefat haberini alan Bakan Akdağ, hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı. Gülizar Akdağ’ın yarın Lalapaşa Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.03.2014 17:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumRecep Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zümrüt dağ 2014-03-31 13:44:41

Basınız sağolsun