AK PARTİ’NİN EN FEDAKÂR ADAY ADAYI

AK Parti’nin İstanbul’dan milletvekili aday adayı olan Erzurumlu Sebahattin Kat, büyük fedakarlık örneği sergiledi.

12 Mart 2015 Perşembe 15:10
AK PARTİ’NİN EN FEDAKÂR ADAY ADAYI
AK Parti’nin engelli aday adaylarından hiçbir başvuru ücreti talep etmemesine rağmen 1,35’lik Sebahattin Kat, partinin erkek adaylardan talep ettiği 5 bin TL’yi yatırarak aday adayı oldu. Hiç bağış yapmadan adaylık başvurusu yapma hakkı bulunan Sebahattin Kat’ın 5 bin TL’yi yatırarak başvuru yapması fedakarlık örneği olarak algılandı.
İş dünyasında sinema, dizi, reklam ve belgesel alanlarında yaptığı çekimlerle tanınan Sebahattin Kat, engelliler için uygulamaya koyduğu sosyal projelerle de dikkat çekiyor. 50 yaşında ve 1,35 boyunda olan Sebahattin Kat, engelliler için örnek olurken, AK Parti’ye ücretsiz başvuru hakkı olmasına rağmen 5 bin TL bağışta bulunarak müracaatını yaptığı öğrenildi.
PARTİME VE DAVAMA HİZMET EDİYORUM
Aday adayı Kat’a ulaşan DOĞUTÜRK, yaptığı bağışla ilgili yönettiğimiz soruya, “AK Parti’yle Türkiye’de çok şey değişti. Ülkemiz, doğusuyla, batısıyla bir kalkınma ritmi yakaladı. Ben de imkanlarım olduğu için partime bağışta bulunarak aday adayı oldum. Hakkımızdan hayırlısı olsun. İmkanım olduğu için diğer aday adaylarından istenen tutarı da yatırdım. AK Partili olmaktan, partime ve davama hizmet etmekten onur duyuyorum.” dedi.
AK PARTİYLE ENGELLİLER BÜYÜK KAZANIMLAR ELDE ETTİ
“Engellilerin engelsiz sesi” sloganıyla yola çıktığını hatırlatan Sebahattin Kat, “Bugüne kadar engellilerle ilgili onlarca sosyal sorumluluk projesinde görev aldım. Engellilerin sorunlarına vakıfım ve çözüm önerilerini de biliyorum. Şimdi projelerimle yıllardır hizmet ettiğim AK Parti’mizden milletvekili aday adayı oldum. Projelerim hazır. Bu projeleri meclise taşıyarak, TBMM’de engellilerin engelsiz sesi olacağım. Zaten AK Parti iktidarı döneminde engelliler büyük kazanımlar elde etti. Ben de engellilerin sesi olacağıma inanarak bu görev talip oldum. Mevlam hakkımızdan hayırlı ne ise onu nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Erzurum Hınıs doğumlu olan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Sebahattin Kat, Erzurum’da da film çekimleri gerçekleştirerek, bölgenin tanıtımı noktasında büyük çaba sarfetti.  

Son Güncelleme: 12.03.2015 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2015-03-12 21:10:04

yolun açık olsun allahım tüm engelleri önünden kaldırsın ak parti yollu hak yoludur sende bu yolla baş koydun Allah seni ve ak partiyi muzafer eylesin inş şimdiden. Ini miletin vekil olmanı kutluyorum Say'ın vekilim