AK Parti'li kadınlar şiddete karşı tek ses oldu

Erzurum'da AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

admin
admin
26 Kasım 2020 Perşembe 07:24
AK Parti'li kadınlar şiddete karşı tek ses oldu

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik, parti binasında yaptığı açıklamada, hükümetin ve bakanlığın şiddeti durdurmaya yönelik yoğun çaba gösterdiğini söyledi.

Halen devam eden bu mücadelede hem şiddet uygulayanlara karşı yaptırımların arttığını hem de şiddete maruz kalan kadınlara maddi ve manevi destek verildiğini aktaran Çelik, şöyle devam etti:

"Biz hiçbir zaman bahanelerin arkasına saklanmadık, imkansızlıkların partisi olmadık. Bugün bir kez daha tüm popülist yaklaşımları elimizin tersiyle iterek şiddetle mücadelede yolumuza kararlılıkla devam ettiğimizi gür sesimizle haykırıyoruz. Bize göre kadına şiddet, fikri ve vicdani yoksunluğu zorbalıkla kapatmaktır. Kadına şiddet en büyük acizlik ve cahilliktir."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.