AK PARTİ GAZİEMİR’DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti İlçe Başkanlığın da düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 12:59
AK PARTİ GAZİEMİR’DE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün öncülüğünde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Gaziemir eski belediye başkanı Adnan Yüksel'in yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Parlak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ın, yanı sıra çok sayıda davetli ve partili katıldı.
İlçe Başkanının makamında bayramın birinci günü saat, 10.00 ile 15.00 arasında gerçekleşen bayramlaşma da birde konuşma yapan Telingün; “bayramların toplumu bir araya getiren en önemli unsurlardan biri olduğunu, dünyanın ve ülkemizin kötü bir dönemden geçmekte olduğu bu günde gelen ramazan bayramının ülkemiz ve milletimiz için bir dinlenme ve nefes alma imkanı sağladığını dile getirdi” dedi.
 

Editör

Son Güncelleme: 12.08.2013 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslı demir 2013-10-20 14:03:35

Adnan YÜKSEL başkan olduğu zaman
Ekonomik kriz can almaya devam ediyor. İzmir’in Gaziemir ilçesinde üç aydır maaş alamayan belediye işçisi Mehmet Pirinççi, kendini iple tavana asarak intihar etti. 42 yaşındaki işçi toprağa verildi.
Önceki akşam saat 18.30 sıralarında İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi numara 20′de bulunan evinin çatı katında kendini asan Pirinççi, diğer belediye çalışanları gibi üç aydır maaş alamıyordu.
Gaziemir Merkez Camiinden kaldırılan Pirinççi’nin cenazesine ailesi, yakınları ve Gaziemir Belediyesi’nde çalışan çok sayıda iş arkadaşı katıldı. Pirinççi Gaziemir Mezarlığı’na defnedildi.

Çocuğumuza 1 Lira veremiyoruz
Yedi yaşında bir kız çocuğu bulunan Pirinççi, Hizmet-İş’in örgütlü bulunduğu Gaziemir Belediyesi’ne bağlı Gazibel isimli taşeron şirkette çalışıyordu. Borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği belirtilen 15 yıllık belediye işçisi Pirinççi’nin cenazesine katılan arkadaşları, “Millet çocuğuna 1 lira harçlık veremiyor, herkes rezil durumda.

Avatar
umut haktan @haktan umut 2013-08-13 17:34:10

gazeteciliğin doğusu batısı olmaz haber her yerde haberdir, sevgili kardeşim. yazarken ne yazdığına dikkat et.

Avatar
haktan umut 2013-08-12 15:16:40

doğutürk, erzurum ve doğu haberleri yapar sanıyordum. meğer bizim doğutürk egetürk oluş haberimiz yok.