“AK DAVA, TOPLUMSAL KAYNAŞMA İFADESİDİR”

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Hizmet-İş ve orman İş Sendikalarını ziyaret ederek, AK Parti’nin sendikacılık ve sivil inisiyatif yaklaşımlarını paylaştı.

08 Haziran 2011 Çarşamba 12:53
“AK DAVA, TOPLUMSAL KAYNAŞMA İFADESİDİR”
AK Parti’nin toplumun dinamizmi, heyecanı ve beklentilerine cevap verecek yatırım ve yaklaşımlara odaklanan bir siyasi hareket olduğuna dikkat çeken Aydemir, 9 yıllık ak parti iktidarı döneminde sivil toplum kuruluşları ve meslek teşekküllerine ufuk yatırımı yapıldığını belirtti.

UZLAŞMA VE KAYNAŞMA HASSASİYETİ
AK Davanın toplumsal uzlaşma ve kaynaşma hassasiyetlerine destek verdiğini, özellikle kamu çalışanlarının refah düzeyinin artması noktasında her türlü girişim ve etkinliğe katkı sağladığını söyleyen Aydemir, Türk Sendikacılık hareketinin ak iktidar döneminde en parlak dönemini yaşadığını kaydetti. Memurların sendikalaşması noktasında ilk ciddi hamlenin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirildiğini anlatan Aydemir, AK Partinin kamu çalışanlarına AB Normunda yaklaşım sergilediğini aktardı.

AK PARTİNİN HEDEF KİTLESİ TÜM TOPLUMDUR
Muhalefet partilerinin toplumun ancak belirli kesimlerine hitap edebilecek şekilde dar ve kapsamsız siyaset ürettiğine, öngörülerinin söylemden öteye geçemediğine değinen Aydemir, “AK Parti sendikalaşmada yeni ve çağdaş bir ufuk oluşturdu. Memur ve işçi sendikaları beklentilerine ve taleplerine bu dönemde cevap buldu. AK Partinin bu başarısı hedef kitle olarak toplumun belirli kesimlerini değil, tüm toplumu kucaklamasıdır.” dedi.

ERZURUM SENDİKACILIKTA MARKA İL
Sendika ziyaretlerinde AK Parti’nin hizmet vizyonunu da ele alan Aydemir, AK Parti iktidarının Erzurum yaklaşımını anlattı. Erzurum’un sağlık, ulaşım, enerji, ulaştırma, turizm, eğitim ve kış sporlarında bölgesinde bir marka il haline geldiğini ifade eden Aydemir, siyasette de Sağlık Bakanı Akdağ’ın temsil ettiği biçimde bir Erzurum markası oluştuğunu, TBMM’de üstün hizmetleriyle dadaş duruşu sergilediğini söyledi. Aydemir, ‘Erzurum artık sendikacılık hareketinde de marka il olma durumundadır. Sendikalarımızın kabiliyet, imkan, tecrübeleriyle, bu sendikaları yönetenlerin çağdaş yaklaşımları bunu gerçekleştirebilecek düzeydedir.” diye konuştu.

ERZURUM AMBİYANSI
Ak Parti iktidarının yatırım ve hizmetleriyle eğitim’de, sağlıkta, ulaştırmada, enerji’de, turizmde ve kış sporlarında markalaşmış bir Erzurum’a kavuşulduğuna işaret eden Aydemir, “Yeni dönemde yapılacak en önemli şey, Erzurum’u yokluk ve yoksulluklarla değil, değerleri, imkanları, kabiliyetleri ve heyecanlarıyla gündemde tutmak, ülke gündemine sokmaktır. Sayın Bakanımız, örnek hizmet ve devlet adamı Akdağ’ın temsil ettiği siyasette marka duruşu sürdürmek, Erzurum ambiyansını TBMM çatısı altında dadaş duruşuyla güçlendirmek önceliğimiz olacaktır. Biz siyaset dünyasına Erzurum’un ufkunu taşımayı sürdüreceğiz. Dikkat yoğunlaşmasının Erzurum’a olmasına hizmet edeceğiz. İnsanımıza, şehrimize ve bölgemize vefa yaklaşımıyla hizmet üreteceğiz. Bizce en önemli olan şey, önce Erzurum’un değerini iyi anlatmak ve bu gerçekte buluşmaktır. Erzurumlunun kendini fark etmesini sağlamaktır. Kendi kalkınma ve gelişmesine yol haritası oluşturacak bir frekansta buluşmaktır.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.