AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE KURUMSAL VİZYON

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının hizmete girmesiyle birlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, kurum müdür yardımcıları ve personeliyle bir toplantı düzenleyerek, 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

22 Aralık 2014 Pazartesi 10:03
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE KURUMSAL VİZYON
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Cemil İlbaş, Şermil Zil, Tamer Ekinci, Harun Akpınar ve kurum çalışanları katıldı.

Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda yaptığı konuşmada, kurumsal vizyonun önemine değinerek, yeni hizmet binasıyla kurumun çağdaş bir vizyona kavuştuğunu vurguladı.

2014 yılında kurumda yapılan çalışmalara değinen Abdulhakimoğulları, halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘’ Kurumumuz yeni hizmet binasıyla önemli bir vizyon kazanmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önemli hizmetlere imza atan, ‘’Biz büyük bir aileyiz’’misyonuyla yola çıkmış, sosyal sorumluluğu oldukça yüksek bir kurum. Bizler bunun bilincindeyiz. 2014 yılında önemli çalışmalara imza attık. Engelli Evde Bakım Hizmeti kapsamında, içinde yaşlılık dolayısıyla kişisel bakımlarını sürdüremeyenlerin de bulunduğu 7 bin 495 engelliyi evde bakım ücreti hizmetinden yararlandıran kurumumuz, aralık ayı itibariyle 5.7 milyon TL ödeme yapmıştır. 3 bin 275 kişiye engelli kimliği verilmiştir. Koruma altına alınmadan desteklenen vatandaşlarımızın sayısı bin 147’dir. Bu kapsamda 2014 yılı içinde yaklaşık 7.6 milyon TL lik ödeme yapılmıştır. Yine kurumumuz bünyesindeki özel bakım merkezlerinde 260 kişi kalmaktadır. Bu kişiler için 2014 yılında 4.6 milyon TL lik ödenek ayrılmıştır. Öte yandan Aile ve Toplum Hizmetleri kapsamında 515 eğitim programı düzenlenmiş olup, eğitim programına 20 bin 688 kişi katılmıştır. 2014 yılında ayrıca kadın, çocuk ve engellilerle ilgili özel günlerde önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Saha çalışmalarına yoğunlaştık. 2015 yılında da yeni projelerle en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Kurumsal vizyon ve sinerjiye önem vererek, hedefimizi büyüteceğiz’’

Abdulhakimoğulları toplumun riskli gruplarına hizmet veren kurumun her geçen gün hedef büyüttüğünü, belirterek, bu önemli başarıda kurum çalışanlarının önemli bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi.

İl müdür Yardımcısı İlbaş ise kurum yeni hizmet binasının önemli bir eksikliği giderdiğini belirterek, kurum çalışanlarının önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından, çalışanların soruları İl Müdürü Abdulhakimoğulları tarafından yanıtlandı.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2014 10:05
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCemil IlbaşAile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.