AİLE EĞİTİCİLERİNE EĞİTİM

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Aile Eğitimi Programı” eğitici eğitimi semineri Erzurum AVM Kültür Merkezi’nde başladı.

06 Kasım 2013 Çarşamba 20:36
AİLE EĞİTİCİLERİNE EĞİTİM
8 Kasıma kadar sürecek eğitime konu ile alakalı bilgi birikimi olan 35 uzman katıldı.
Programa Milli Eğitim, Sağlık, Gençlik Spor ve Diyanetten görevliler katıldı. Tortum Merkez İhsaniye Camii İmam Hatibi İsmail Gülli de katılarak sunum yaptı.
Seminer eğitim, sağlık, iletişim, iktisat, hukuk ve medya modüllerinden oluşuyor. Bu beş modül Türkiye’de ilk olarak alanında uzman 16 akademisyen tarafından sunuluyor. 
Beş günlük seminerde Yar. Doç. Dr. Havva Özkan, Doç. Dr. Emine Kıyak,Yard. Doç. Dr. Aynur Aytekin, Doç. Dr. Elanur Karabulutlu, Doç. Dr. Dilek Kılıç, Doç Dr. Ayda Çelebioğlu, Doç. Dr. Ayşe Okanlı, Yard. Doç. Dr. Sibel Küçükoğlu, Yard. Doç. Serap Apay, Doç Dr. Derya Tellan, Yard. Doç. Dr. Ramazan Yanık, Doç. Dr. Süleyman Karslı ve Doç Dr. Metin İkizler katılımcılara eğitim, sağlık, iletişim, iktisat, hukuk ve medya konularında aile eğitimi ile alakalı geniş bilgi verdiler. Seminerin sonunda katılımcılara Erzurum Vali Yar. Naci Aktaş tarafından Eğitici Eğitim sertifikası verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2013 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.