AHIRA GİREN KURT 80 KUZUYU TELEF ETTİ

Erzurum’un Olur ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi Karmasor küme evlerde Sayettin Ertaş'a ait ahıra giren kurt 6 koyunu 80 kuzuyu telef ederken, 20 kuzuyu da yaraladı.

16 Nisan 2013 Salı 10:18
AHIRA GİREN KURT 80 KUZUYU TELEF ETTİ
Dün gece sabaha karşı ahırın üst tarafından tahtayı sökerek ahıra giren kurt, Sayettin Ertaş'ın umutlarını yok etti. Gece sabaha karşı ahırdan gelen gürültülere ahıra giden Ertaş, gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Ertaş, her gece ahırın üst tarafına köpek bağladıklarını fakat o gece köpek bağlamadıklarını söyledi. Kuzu satımına aldığı veresiye ot ve samanı ödeyecek gücünün oldığını ifade eden Ertaş, “Polis ve ilçe tarımdan gelerek rapor tuttular. Ben evliyim 4 çocuğum var. Benim bütün geçim kaynağım bu kuzulardı. Bunlarda gitti ne yapacağımı bilmiyorum. Devletimizin bana yardım elini uzatmasını istiyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.