AĞA GÜZELSOYLAR GÜVEN TAZELEDİ

Erzurum Bakkallar ve Manavlar Odası mevcut Başkanı Ağa Güzelsoylar, üçüncü kez güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

27 Ocak 2014 Pazartesi 15:49
AĞA GÜZELSOYLAR GÜVEN TAZELEDİ
Bakkallar ve Manavlar Odası başkanlığının 22’inci olağan genel kurul’unda, beş liste ile başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Ağa Güzelsoylar, kongreye katılan 405 üyenin 200 oyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi. Tekrar başkan seçilerek kaldığı yerden projelere ve yollarına devam edeceğini belirten Bakkallar ve Manavlar Odası mevcut Başkanı Ağa Güzelsoylar, kendilerine oy veren vermeyen bütün herkese teşekkür etti. Başkan Ağa Güzelsoylar, ”Yeniden başkan seçildik bu süreçten sonra tekrar üye ziyaretlerimize devam edeceğiz. Üyelerimizin her türlü sıkıntıları ve problemleri aşılacak. Üyelerimizi mağdur etmemek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.