Afrin için hepsi birden gönüllü oldu

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şubesinde görevli olan ve hepsinin Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak istemesi üzerine kura ile belirlenen 25 kişilik tim, dualarla Afrin'e uğurlandı.

admin
admin
22 Şubat 2018 Perşembe 12:50
Afrin için hepsi birden gönüllü oldu

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesinde görevli 25 kişilik tim, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

Kent merkezindeki Çat Yolu üzerindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde kurban kesildi, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Kesilen kurbanların kanı, göreve giden özel harekat polislerinin alnına sürüldü.

Programda, özel harekat polisi Taner Hancı, kendi yazdığı şiiri okudu, silah arkadaşları da şiirdeki satırları hep birlikte tekrar etti.

Özel harekat polisleri şiirin sonunda hep bir ağızdan tekbir getirdi.

AFRİN'E GİDEN BABASINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Törene annesiyle katılan 3 yaşındaki Beren Koçak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Afrin'e gidecek olan babasına doğum günü sürprizi yaptı.

Annesiyle babasının 32. yaş gününü kutlayan Koçak, daha sonra sarılıp öptüğü babasının doğum gününü kutladı.

Erzurum Tatbikat İlkokulu öğrencileri de hazırladıkları, içinde yiyecek ve giyeceklerin olduğu kolileri özel harekat polislerine gönderdi.

HEPSİ GÖNÜLLÜ OLUNCA KURA ÇEKTİLER

Uğurlama törenine gelen polislerin yakınları ile mesai arkadaşları da onlara sarılarak helallik aldı, zafer için dua ve temennilerde bulundu.

Şubede bulunan polislerin hepsinin gönüllü Afrin'e gitmek istemesi üzerine göreve gidecek polislerin kura ile belirlendiği öğrenildi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, göreve gidecek özel harekat polislerini yanına çağırarak, "Beni rahatta dinleyin. Buradaki özel harekat polisleri Afrin'deki kanı ve gözyaşını durdurmak için gidiyor. Orada ağlayan çocukları gözyaşı döken anneleri yıkılan yuvaları tekrar bir araya getirmek, barışı ve kardeşliği tesis etmek için Suriye'ye gidiyor. Afrin görev kuvveti, inşallah Afrin'de huzuru, barışı ve kardeşliği tesis eder, hiçbirinizin burnu bile kanamadan inşallah Erzurum'a dönersiniz. Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allah sizleri muvaffak etsin." şeklinde hitap etti.

Vedalaşmanın ardından timi taşıyan otobüse, polis araçları, özel harekat polisleri ve vatandaşlar da araçlarıyla bir süre eşlik etti.

Uğurlama töreninde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2018 12:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKahramanAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.