AFGANLILAR SYDV’YE EMANET

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Erzurum’da barınan Afganlı ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

27 Eylül 2014 Cumartesi 20:55
AFGANLILAR SYDV’YE EMANET
Kış mevsimi öncesinde Erzurum’da yaşayan 209 Afgan aileye 300 - ile 500 TL arasında nakdi yardımda bulunan SYDV eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okulla başlayan 214 Afganlı öğrenciye okul forması, kırtasiye, kaban, yazlık, kışlık ve spor ayakkabı olmak üzere üçer çift ayakkabı yardımında bulundu.

SYDV Müdürü Zekeriya Deniz, Afganlı ailelere Erzurum’da yaşamaya başladıkları günden bugüne kendilerine bütün ihtiyaçları konusunda destek olmaya devam ettiklerini söyledi. Deniz, yaklaşık 150 bin TL okul ihtiyacı ve ailelere nakdi yardımda bulunduklarını belirterek, kış mevsimi öncesi ailelerin soba ve yakacak konusundaki taleplerinin de giderilmesi için çalışmalara başladıklarını ve en kısa sürede bu ihtiyaçlarının da giderilmiş olacağını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2014 20:56
Anahtar Kelimeler:
ErzurumZekeriya DenizSydv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahallenin delisi 2014-09-27 23:13:55

bu adamlara erzurum'da gerçek anlamda destek olan er-vak'tır. onun dışındakiler sadece poz yapıp gün kurtarma derdinde olan zevattır. keşke reklam yaparken biraz da gerçekten iş yapsalar. er-vak şu an 1040 afganlıya sahip çıkıyor. bana inanmayan erdal başkan'a gidip merak ettiği her şeyi sorsun.